top of page

Julkaistavissa: 8. helmikuuta 2024 klo 10.00

Vastuullisuusindeksi ensimmäisenä maailmassa avuksi toimitilojen haussa

Kaikkitoimitilat.fi on uudenlainen dataan perustuva hakualusta toimitiloja etsiville yrityksille.

Kaikkitoimitilat.fi tuo kiinteistönomistajat ja oikeat vuokralaiset tehokkaammin yhteen. Palvelun tavoitteena on tuoda data osaksi toimitilahakua jo haun alkuvaiheessa ja näin auttaa yrityksiä löytämään paremmin tarvetta vastaavat toimitilat.

 

NoofLab Oy rakensi Kaikkitoimitilat.fi-hakualustan palvelemaan toimitiloja etsiviä yrityksiä tavoitteena hakijaystävällisin toimitilahakualusta. Tällä hetkellä palvelu keskittyy toimistoihin pääkaupunkiseudulla, mutta alusta on kehitetty niin, että se on mahdollista skaalata laajemmalle.

 

Kaikkitoimitilat.fi-palvelu on rakennettu toimitilan hakijan näkökulmasta. Palveluun on sisällytetty mahdollisimman paljon yksityiskohtaista tietoa kiinteistöistä kuvineen, mikä tukee ja nopeuttaa hakuprosessia ja päätöksentekoa. Lähes kahden vuoden kehittämisen aikana kiinteistöistä kerättiin niin automatisoitua kuin manuaalisesti poimittua dataa.

 

Olemme tehneet paljon kehitystyötä eri datalähteiden rajapintojen rakentamiseksi ja tämän lisäksi täydennämme tietoa jatkuvasti manuaalisesti. On hienoa saada nyt tämä kaikki tieto toimitilahakijoiden käyttöön Kaikkitoimitilat.fi palvelussa”, NoofLab Oy:n perustaja Jyrki Vaittinen toteaa.

 

Vastuullisuus

 

Kaikkitoimitilat.fi-palvelussa pyritään auttamaan yrityksiä myös tekemään vastuullisempia päätöksiä dataan perustuen. Joka kohteella näkyy kullekin hakijalle laskettu vastuullisuusindeksi, joka perustuu kiinteistön ympäristösertifikaatin ja henkilöstön matkustusaikojen keskiarvoon. Palveluun voi asettaa henkilöstön asuinsijainnit, jolloin se näyttää toimitilavaihtoehtojen kohdalla henkilöstön työmatka-ajat eri kulkuvälineillä. Palvelussa voi järjestää hakutulokset esimerkiksi lyhimmän matka-ajan mukaan.

 

Yrityksemme missio on tuoda data ja teknologia osaksi toimitilahakua. Asiakasyrityksemme pitävät entistä tärkeämpänä tarkkaa dataa ja vastuullisuutta päätöksenteossa uudesta toimitilasta. Useat yritykset pohtivat tällä hetkellä, miten henkilöstö saadaan toimistolle useammin. Nyt voimme auttaa yrityksiä valitsemaan jo haun alkuvaiheessa sijainnit, joilla houkutellaan henkilöstö työpaikalle minimoimalla työmatka-ajat”, Vaittinen summaa.

 

Kaikkitoimitilat.fi:n tarjoamat tiedot toimitilanhakijan käyttöön:

 

  • Vastuullisuusindeksi

  • Matkustusajat

  • Ympäristösertifikaatit

  • Kiinteistön ja lähialueiden palvelut

  • Muita kiinteistössä toimivia yrityksiä

  • Hinta-arviot

  • Liikenneyhteydet ja saavutettavuus

 

Lisätietoja

 

Jyrki Vaittinen, Founder & CEO

jyrki.vaittinen@kaikkitoimitilat.fi

+358 40 703 1662

 

NoofLab Oy ja Kaikkitoimitilat.fi lyhyesti:

 

NoofLab Oy on vuonna 2021 perustettu toimitilahakuihin erikoistunut yhtiö. Operoimme Suomessa Kaikkitoimitilat.fi-palvelua. Autamme toimitiloja etsiviä yrityksiä löytämään liiketoiminnan tarpeisiin vastaavat tilat. Missiomme on parantaa toimitilojen tarjonnan ja kysynnän kohtaamista yhdistämällä data ja teknologia ainutlaatuisiin palveluihin. Kartoitamme asiakkaan kanssa yhdessä tarpeet, jonka jälkeen etsimme markkinoilta kaikki tarvetta vastaavat toimitilat. Palvelumme ja työkalut ovat veloituksettomia toimitiloja etsiville yrityksille.

 

www.kaikkitoimitilat.fi

bottom of page